2021 Event Schedule

Danbury Porsche Presents the 29th Connecticut Valley Region

2020/21 Triple Sprint Rumble

Racer / Event Schedule – Subject to Change

Thursday, April 22: Club Race Registration

CLUB RACE REGISTRATION
4:00PM – 7:00PM 2nd floor Tower
CLUB RACE TECH
4:00PM – 7:00PM LOG Tech – under Tower
CAR Tech - Automobile Associates of Canton Trailer
TRACK CHALK TALK
5:00PM – 5:45PM Paddock A (near store)
CLUB RACER ORIENTATION MEETING Will be held via zoom

Friday, April 23: Club Race Practice

6:30AM Gate opens
7:30AM Tech opens
9:00AM Optional RACER MEETING Q&A only - Paddock A (near store)
RACE PRACTICE 1 20 mins
9:30AM Clear Track
10:00AM Race Group White
10:20AM Race Group Green
10:40AM Race Group Orange
11:00AM Race Group Vintage
 
11:30-12:20PM LUNCH
 
RACE PRACTICE 2 30 mins
12:30PM Race Group White
1:00PM Race Group Green
1:30PM Race Group Orange
2:00PM Race Group Vintage
QUALIFYING 30 mins
2:30PM Race Group White
3:00PM Race Group Green
3:30PM Race Group Orange
4:00PM Race Group Vintage
PRACTICE STARTS 20 mins
4:30PM Race Group White
4:50PM Race Group Green
5:10PM Race Group Orange
5:30PM Race Group Vintage

Saturday, April 24: Club Race

6:30AM Gate opens
7:30AM Tech opens
8:00AM Optional RACER MEETING Q&A only - Paddock A near store
8:30AM Clear Track
RACE WARM UP 15 mins
9:00AM Race Group White
9:15AM Race Group Green
9:30AM Race Group Orange
9:45AM Race Group Vintage
10:10AM National Anthem & Announcements
CONNECTICUT VALLEY SPRINTS 35 mins
10:20AM Race Group White
10:55AM Race Group Green
 
11:30AM-12:20PM LUNCH
 
12:30PM Race Group Orange
1:05PM Race Group Vintage (30 min)
LIME ROCK SPRINTS 35 mins
1:35PM Race Group White
2:10PM Race Group Green
2:45PM Race Group Orange
3:20PM Race Group Vintage (30 min)
LAKEVILLE SPRINTS 30 mins
3:50PM Race Group White
4:20PM Race Group Green
4:50PM Race Group Orange
5:20PM Race Group Vintage
5:50 PM Racing Ends
 
7:30 PM Lime Rock Closes

PLATINUM SPONSOR

PREMIUM SPONSOR

ASSOCIATE SPONSOR

Although this is an un-muffled event, please be aware: unmuffled engines may not be revved prior to 10 am or after 6 pm on Friday, and not before 9 am or after 6 pm on Saturday. Excessive noise from engines before or after designated times is expressly forbidden and violators may be subject to immediate removal from the event.

Thank you for your cooperation.